AZ ENERGIATAKARÉKOSSÁG JEGYÉBEN

Geotermikus fűtés és hűtés

A geotermikus hőszívattyúval biztosított fűtés és hűtés költséghatékony, környezetkímélő módon teszi komfortossá a lakásunkat az egyre szélsőségesebb időjárási viszonyok között is. A függőleges szondákkal ellátott rendszer központilag kerül kialakításra, az elszámolás pedig a fogyasztott hőmennyiség alapján történik.

Hőszigetelés

A legújabb technológiákat vesszük igénybe a hőszigetelés érdekében. A házat nem 'csomagoljuk' be a habosított polisztirol lemezkkel, mert nem megfelelő a pára áteresztés és mechanikailag sérülékeny. A megfelelő megoldást a falazóelemekbe integrált szigetelés biztosítja. A nyílászárók 3 rétegű üveggel és gáztöltéssel állják útját a hőveszteségnek...

Napcellák

Új építésű társasházak esetén is vannak közös költségek, de mi lenne, ha minimális összegűre korlátoznánk? Az egyik legjelentősebb tételt a közös terek világítása jelenti. A közös költségek hatékony csökkentése érdekében a tetőn napelem rendszer kerül elhelyezésre.

SMART HOME FUNKCIÓK

Hatékony energiafelhasználás

A szabályozott energiafelhasználás éves szinten jelentős megtakarítást eredményez. A megfelelően kialakított rendszer a megtakarítás mellett segít megóvni a környezetet. 

BIZTONSÁG

 

Lehetőség nyílik a riasztórendszerrel történő kommunikációra, az ingatlan távolról történő ellenőrzésére.

KÉNYELEM

 

A távvezérlő és programozható rendszerek segítenek. Egy okostelefon segítségével akár otthonról, akár távolról is ellenőrizhetjük, vagy beállíthatjuk a kívánt funkciókat.